Ledig stilling

Byggingeniør –Selgende konstruktør – Minnesund

Arbeidsoppgaver
Som selgende konstruktør takstoler/forskalinger på Derome Eidsvoll Takstolfabrikk jobber du i hovedsak med å opprette konstruksjons- og produksjonstegninger, gjøre konstruksjonsberegninger og opprette tilbudsgrunnlag i nært samarbeid med våre kunder. Dine arbeidsoppgaver består bl.a. av:

  • Konstruksjon av forskalinger og takstoler/takkonsept
  • Kalkyle
  • Selge forskalinger og takstoler/takkonsept


Du er kundens nærmeste kontakt og står for service og kvalitet, du jobber med teknisk salg og er et viktig ledd i den helhetlige kjeden i foretaket.

Kvalifikasjoner
For å lykkes med befatningen bør du være byggingeniør eller byggtekniker med gode kunnskaper i tre- og byggkonstruksjon, og vi ser gjerne at du har erfaring i å jobbe med datastøttet konstruksjon. Vi jobber i spesialprogrammet RoofCon og TrussCon, og i disse programmene får du intern opplæring.
Arbeidet er selvstendig, og dette stiller krav til god initiativ- og samarbeidsevne.

I din rolle er det viktig at du er selvstendig, serviceinnrettet og har god evne til å prioritere. Du synes det er moro å gjøre forretninger og fremfor alt til å komme til avslutninger. En god kjennskap til bransjen og et bredt kontaktnett er meritterende.

Personlige egenskaper vurderes høyt.

Våre kjerneverdier drivkraft, enkelhet, langsiktighet og miljøbevissthet gjelder får deg.

Øvrig informasjon
Hos oss er medarbeiderne motoren, hjertet og hjernen i vår virksomhet!

Som ansatt hos Derome er du en del av et foretak med stor drivkraft og fokus på tilvekst. Vi bidrar i fellesskap til en holdbar framtid når vi videreforedler produkter fra skogen til trevarer, biobrensel, byggemateriale, byggkomponenter og hus. Vi ligger i forkant av utviklingen av tre som det selvfølgelige byggematerialet for en klimasmart bolig og en holdbar samfunnsutvikling. Våre medarbeidere bidrar gjennom hele verdikjeden – fra skog til ferdig hus – med engasjement, kompetanse, prestisjeløshet og forretningsmessighet.

Hos oss vil vi at du utvikles, utfordres og oppmuntres. Derfor tilbyr vi deg et bra arbeidsklima med ledere som støtter og utfordrer deg, spennende og innovative prosjekter, mulighet til å planlegge din karriere og utvikles både i din rolle og innenfor konsernet, en trygg ansettelse og ikke minst en verden i stadig tilvekst.

Stillingen er permanent, på heltid og med tiltredning så snart som mulig. Plasseringssted er Minnesund.

Kontakt Mats Lindblom +47 950 03 793
eller send e-post til mats.lindblom@derome.no

Vi vil ha din søknad senest den 13. august og gjerne tidligere, da vi bruker løpende ansettelse i stillingene.


Vi fraber oss vennligst direkte kontakt fra bemannings- og rekrutteringsforetak samt selgere av ytterligere jobbannonser.

 

ledigajobb.jpg

Fler lediga jobb hos Derome