INTEGRITETSPOLICY

I Deromegruppen legger vi stor vekt på din personlige integritet, og derfor har vi utarbeidet en integritetspolicy for å forklare hvilke data vi samler inn, hva vi bruker dem til og hvordan du kan utøve rettighetene dine.

Integritetspolicyen vår i korte trekk

Ifølge lovverket kan vi samle inn begrenset informasjon om deg for å forbedre tjenestene våre. Deromegruppen følger retningslinjene nedenfor for å beskytte integriteten din i forbindelse med dette.

• Vi sørger for at all informasjon lagres på en sikker måte.
• Vi sletter all informasjon som vi ikke lenger har bruk for.
• Vi bruker ikke informasjon til noe annet enn det vi oppgir.
• Vi selger ingen informasjon til tredjeparter.
• Vi går hele tiden gjennom integritetspolicyen vår for å forbedre den og øke sikkerheten din.

Nedenfor kan du lese flere detaljer om hvordan vi håndterer dataene som vi samler inn.

1. Innsamling av informasjon og sporing når du besøker nettstedet vårt

Første gang du besøker nettstedet vårt, kan nettstedet automatisk sende en såkalt informasjonskapsel til datamaskinen din. En informasjonskapsel er en fil som identifiserer deg som en unik bruker. Den lagrer personlige preferanser og brukerdata i nettleseren din. Informasjonskapsler identifiserer deg ikke med navn.

Du kan slå av bruken av informasjonskapsler i nettleseren din, men noen tjenester som tilbys av nettstedet vårt, kan slutte å fungere som de skal.

Deromegruppen bruker informasjonskapsler og Google Analytics for å forbedre servicen vår, brukervennligheten og for å analysere hvordan nettstedet brukes. Bortsett fra den omtrentlige plasseringen (IP-adressen), er informasjonen som Google Analytics samler inn for det meste anonyme trafikkdata som informasjon om nettleseren, enheten og språket. Vi samler ikke inn annen informasjon som alder, kjønn, interesser eller bankopplysninger. Den innsamlede informasjonen brukes for å få en oversikt over hvordan nettstedet brukes. Informasjonen brukes ikke for å se hvem som besøker nettstedet.

2. Når du fyller ut skjema på nettstedet vårt

2.1. Søke på ledig stilling eller åpen søknad

Hvis du søker på en ledig stilling hos Deromegruppen, lagrer og håndterer vi informasjonen for å kunne kontakte deg for rekruttering. All innsamling foregår via vårt eksterne rekrutteringsverktøy, Rekrytera (Rekruttere). Vi lagrer informasjonen i 24 måneder. Hvis du sender inne en åpen søknad, lagrer vi informasjonen i 6 måneder for eventuelt å kunne kontakte deg i forbindelse med stillingstypen som du har vist interesse for.

2.2 Abonnement på nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrevene våre via et skjema som er knyttet til systemet vårt for utsending av e-post og SMS. Håndtering av opplysningene dine foregår i dette systemet, men det er fremdeles vi i Deromegruppen som har ansvaret for personopplysningene dine. Du kan når som helst velge å si opp abonnementet på utsendelser fra oss.

2.3 Bruk av digitale tjenester

Når du registrerer deg i forbindelse med et tilbud, et arrangement, som e-handelkunde eller som bruker av en av våre andre digitale tjenester, lagrer vi og håndterer informasjon om deg for å levere tjenestene og produktene du ba om, oppfylle forpliktelsene våre overfor deg som kunde og for å gi deg en personlig service. Det kan hende at vi bruker personopplysningene dine for å invitere deg til et kommende arrangement eller markedsføre produkter eller tjenester.

3. Informasjonssikkerhet

Deromegruppen er nøye med sikkerheten rundt personlig informasjon. Alle personopplysninger behandles på en måte som oppfyller kravene som lovverket stiller til sikker behandling av personopplysninger.

4. Tilgang til informasjon

Du har rett til å be om å få ut informasjonen vi har lagret om deg. Det kan du gjøre ved å kontakte oss på info@derome.se. Vi vil sørge for at du får en kopi av informasjonen vi har om deg. For å kunne gjøre dette på en sikker måte, kan vi be seg om å bekrefte identiteten din. Vi sender deg informasjonen digitalt, så sant du ikke ber om noe annet.

5. Korrigering og sletting av informasjon

Hvis du mener at informasjonen vi har lagret om deg, er feil, ber vi deg kontakte oss slik at vi kan oppdatere den. Informasjon som vi ikke lenger har bruk for, slettes fortløpende. Hvis du ikke lenger vil at Deromegruppen skal lagre informasjonen din, kan du kontakte oss, så sletter vi den.

6. Når gjelder denne integritetspolicyen?

Integritetspolicyen vår gjelder for tjenester som er knyttet til nettstedene våre. Nettstedene våre kan inneholde koblinger til andre nettsteder. Hvis du velger å besøke disse, gjelder ikke lenger integritetspolicyen vår. Denne versjonen av integritetspolicyen gjelder fra og med mai 2018.

7. Endringer

Vi har rett til å endre integritetspolicyen vår, og går gjennom innholdet hele tiden for kontinuerlig å forbedre det. Vi vil ikke redusere rettighetene som er oppgitt her, men vi forbeholder oss retten til å foreta endringer i denne policyen uten å kontakte deg direkte. Gå gjerne inn på denne siden med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert.

Du kan når som helst kontakte Deromegruppen for å få ut, korrigere eller slette informasjonen vi har lagret om deg.
Hvis du har flere spørsmål om Deromegruppens lagring og håndtering av informasjon, kan du kontakte oss:

Derome AB (org.nr. 556120-4487)
432 87 Veddige, Sverige
0340-66 64 00
info@derome.se