17.11.2021

Derome kjøper Alfa Tre

Derome fortsetter satsingen i det norske takstolmarkedet. Det er nå klart at familiebedriften kjøper Alfa Tre for å utvikle virksomheten ytterligere.

- Alfa Tre er et veldrevet selskap med kreative og dyktige medarbeidere, og vi ser fram til å ta del i den videre utviklingen av Alfa Tre. Vi har en langsiktig og målrettet satsing i Norge, og med dette oppkjøpet utvider vi kundetilbudet vårt, sier daglig leder Mats Lindblom.

Markedet kjenner Alfa Tre som en trygg samarbeidspartner innen kompliserte takstolløsninger. Bedriften har produksjonsanlegg i Grimstad og Larvik, noe som betyr at Derome nå kan tilby leveranser i et større geografisk område. Fra før har Derome produksjonsvirksomhet i Svarstad, Minnesund og Tanum i tillegg til salgskontor i Oslo og Gjerstad.

Familiebedrift i konstant utvikling

Derome er en familiebedrift i vekst med virksomhet innen en rekke forretningsområder i byggebransjen.

Det føles bra å bli en del av Derome. De har lang og omfattende ekspertise og en god bedriftskultur med stort fokus på medarbeiderne og deres utvikling, sier Øyvind Farstad, tidligere eier av Alfa Tre.

Alfa Tre har i dag totalt 60 ansatte, og kundene holder hovedsakelig til på Sørlandet, Østlandet og i Rogaland. 

Bedriftskultur er en viktig faktor når Derome kjøper selskaper, og Alfa Tre er en bedrift som ligger i forkant og har stort kundefokus, noe som er helt i tråd med vår egen kultur, sier Mats Lindblom. Vi ser virkelig fram til å fortsette å utfordre og ekspandere sammen med kundene i det norske markedet.

Derome overtar Alfa Tre 1. januar 2022.