Sammensatt rupanel

Spar tusenlapper med undertakselement av rupanel! Når du velger å jobbe med Deromes undertakselement, får du et undertakselement av rupanel med jevn og god kvalitet som dessuten gjør at du sparer både tid og penger. Ved å bruke Derome sammensatt rupanel sparer du ca. 70 timer per 1000 kvm tak kontra vanlig løs rupanel.

Vi tilbyr rupaneler av høy standard i fire forskjellige utførelser, direkte fra Deromes egen produksjon.

DEROMES EGNE RUPANELER
Sammensatt rupanel finnes blant annet i variantene Standard, Økonomi og impregnerte PROTECT. Med PROTECT-takelementet får du et Grön-Fri-behandlet undertakselement av rupanel som motstår mikrobiell vekst. Det siste tilskuddet i sammensatt rupanel er TAKFOT undertakselement av rupanel, som tåler dagens lys! Velg denne til takutspring og carporter.

Les mer i produktbladet >> – eller kontakt oss, så sender vi deg produktbladet! Har du prosjekter der du trenger både takstoler, rupaneler og prefabrikkerte bygningsdeler? Send oss en forespørsel så snart som mulig.

Tabell.PNG

Lagerføres i 20 mm / lengder 3600 mm. Andre lengder og kvaliteter er bestillingsvare. En pakke med 23 mm inneholder 48 stk. elementer av rupanel, 20 mm inneholder 54 stk., og en pakke med 17 mm inneholder 60 stk. *Sortering G4-2.

råspont_sammensatt-rupanel.jpg

RASKE FAKTA

• Typegodkjent for fasthetsklasse C14
• Godkjent gjennomtrampsmotstand iht. SP.
• PROTECT – Grön-Fri-behandlet
• TAKFOT – Grunnet
• 650 mm utspring*

OPTIMALE KONSTRUKSJONSLØSNINGER
 Et viktig del av satsingen vår er at vi har prosjekteringsansvar for takstolene vi leverer. Vi ser viktigheten av å finne best mulig løsninger.

Våre dyktige konstruktører har som mål å utvikle optimale løsninger for å oppnå lavest mulig totalkostnad for deg som kunde. Vår brede kompetanse betyr trygghet for deg som kunde.